Microsoft Office 2003 ™

Microsoft julkaisi viime syksynä päivityksen Office-tuoteperheeseen. Office 2003 sisältää suuren joukon ryhmätyöskentelyä helpottavia ominaisuuksia. Käyttöliittymä on uusissa ohjelmaversioissa aikaisempaa tyylikkäämpi ja yhtenäisempi. Ohjattujen toimintojen avulla tapahtuvaa työskentelyä on myös huomattavasti kehitetty aiempiin versioihin verrattuna.

Office 2003 sisältää tuttujen sovellusten (Word, Excel, Powerpoint, Publisher, Outlook ja Access) lisäksi myös muutamia uusia sovellusohjelmia, kuten OneNote ja InfoPath, joita ei kuitenkaan ole sisällytetty Professional -ohjelmapakettiin. Microsoft FrontPage on tästä versiosta alkaen ostettavissa vain erillisenä ohjelmana, mikä vähentää varmasti sen suosiota web-sivustojen ylläpitoon käytettynä työvälineenä.

Uutena tallennusmuotona Office 2003 Professional tukee XML-muotoa, jonka varsinaiset hyödyt kuitenkin realisoituvat vasta tulevaisuuden tietojärjestelmissä.

Office 2003 on vakaa ja monipuolinen toimisto-ohjelmien paketti, josta on kitketty aikaisempien versioiden ohjelmavirheet, ja jossa on panostettu aiempaa enemmän käytön helppouteen.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Virtuaalinen näppäimistö

MachtUrlaub 2008: Mittelbau-Dora

Web-selainten markkinaosuudet 3/2008